Aeronautica Militare Kids

Aeronautica Militare Kids heeft een stoere collectie met klasse en stijl. De kleding stukken hebben subtiele details en orginele luchtmacht badges.
Aeronautica Militare Kids is verkrijgbaar voor jongens in de maten 92 tot en met 128

Bekijk de collectie hier >>>


Airforce

Airforce kinderkleding loopt vanaf maat 92 tot en met 176 en is in de winter van2010  erg sterk in shirts, jeans en winterjassen. Daarnaast verkoopt Airforce ook stoere laarzen en schoenen voor jongens en meisjes van maat 28 tot en met 41. De stoere jeans zijn te combineren met leuke shirts en eventueel stoere schoenen en winterjassen. Airforce kinderkleding is een stoer merk met zeer leuke en unieke winterjassen en jeans voor jongens en meisjes.

Bekijk de collectie hier >>>


Amor Lola

Amor Lola is een leuk merk met een italiaanse inslag, het merk heeft veel keuze in leggings, rokjes, shirtjes en jurkjes in de winter van 2010. Amor Lola is een fleurig merk dat met felle kleuren en veel printen werkt, daardoor heeft het merk unieke kinderkleding. Amor Lola is een merk voor het echte meisje dat van printen en kleuren houdt.

Bekijk de collectie hier >>>


Armani Junior

Armani junior is een klassiek en stoer merk dat kwalitatief erg sterk is. Armani is een merk afkomstig uit italie en heeft series van babykleding tot kinderkleding. Armani Junior is de grote broer van Armani baby en deze serie loopt van maat 92 tot en met maat 128. Het merk heeft keuze uit verschillende soorten kleding, zoals blouzen, shirts en jeans met een klassieke uitstraling. Naast de klassieke uitstraling is het merk ook stoer voor de jongens en lief voor de meisjes. Armani heeft erg mooie en kwaliteitswaardige jeans.

Bekijk de collectie hier >>>


Armani baby

Armani Baby is het kleine broertje van Armani Junior en loopt van maat 62 t/m 86. Armani is bekend vanwege zijn mooie en kwaliteitswaardige jeans. Armani baby is een klassiek merk, met stoere details voor de jongens en lieve details voor de meisjes. Armani baby heeft ook hele leuke kadosets voor pasgeboren baby’s in maatje 56 bestaande uit een dekentje, slofjes, een pyjama en een leuke verpakking. Daarnaast heeft Armani baby mooie en stoere jeans voor de kleintjes die te combineren zijn met leuke shirts, polo’s en vesten.

Bekijk de collectie hier >>>


Categorieën

Neckermann Reizen