Bonnie Doon: stoer, warm, lief of kleurrijk.

Stoer , warm, lief of kleurrijk; Bonnie Doon heeft ieder seizoen bijpassende beenmode. Het is alweer herfst, de zomer is nu echt voorbij maar geen tijd om bij de pakken neer te gaan zitten. Bonnie Doon heeft genoeg leuks om je collectie mee op te fleuren. Met een paar ingrepen ben je weer helemaal up-to-date en klaar voor het nieuwe schooljaar.

Cooperation:

Samenwerken is de sleutel tot een betere wereld. Breisels zijn in! Een wollen jurk met een glanzende legging die oogt als een tweede huid, gecombineerd met een paar wollige beenwarmers maken je outfit weer helemaal nieuw. Voor ’s avonds op de bank een paar dikke huissokken. Heerlijk comfortabel en lekker warm.

Colour booster:

Doe eens gek, wees creatief, laat zien wie je bent. Genoeg van alle basiskleuren? Geef je outfit wat meer pit door het toevoegen van kleur. Dat kan door een maillot te kiezen in een contrasterende kleur maar ook door verschillende dessins te combineren. Strepen, ruiten, stippen, bloemen en prachtige jacquard patronen. Have fun!

Galactic:

Durf jij nog net een stapje verder te gaan? Combineer dan je donkere kleding met een legging met metaalglans, studs of metallic print voor een bijna buitenaards beeld. Super stoer!

Te koop in o.a de volgende webshops:

www.kleertjes.com
www.peppadewkids.nl
www.switsjkinderkleding.nl

Categorieën

Neckermann Reizen