DiMauro.nl: Nieuwe webshop met hippe haarspeldjes voor trotse dametjes!

Nederland heeft er een nieuwe hippe webshop bij! DiMauro.nl is een webwinkel voor stoere en hippe kids, gespecialiseerd in handgemaakte haarspeldjes, haarknipjes, haarelastiekjes, haarbandjes en nog veel meer… voor baby’s, peuters en grote meisjes. Maar natuurlijk ook voor iedereen die van kleurrijke en bijzondere haaraccessoires houdt.

DiMauro staat voor uniek, handgemaakt, hip, origineel, stoer en lief. Alle haaraccessoires zijn gemaakt van vilt, stof en lint in vrolijke kleuren, die super leuk combineren met elkaar en met de hippe kinderkledingmerken op de markt.

Inspiratie
DiMauro.nl is deze zomer opgericht door Nadine Icario (34 jaar). Haar zoontje Mauro vormt samen met zijn nichtjes de inspiratiebron achter DiMauro.nl. De haarspeldjes en -accessoires zijn allemaal gebaseerd op het idee dat kinderen trots mogen zijn op zichzelf en op wie ze zijn. Trots vergroot het zelfvertrouwen en het gevoel bijzonder te zijn.

Trots
Er zijn voldoende bijzondere “trotse” gelegenheden te bedenken, zoals een verjaardag, de eerste schooldag, het fietsen zonder zijwieltjes, een bruiloft of communiefeest, of zomaar….omdat het gewoon super lekker is om trots te zijn en er tegelijk hip uit te zien. Maar de haarspeldjes zijn ook erg leuk en origineel als kraam- of verjaardagscadeau.

Newborn
Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In de newborn collectie worden haarspeldjes aangeboden voor baby’s vanaf de geboorte tot +/- 1 jaar. De newborn haarspeldjes blijven goed zitten, ook in het dunne fijne baby haar. Deze haarspeldjes zijn een “musthave” voor de stoere baby en een echte blikvanger.

Doordat alle haaraccessoires handgemaakt zijn, kan ook in opdracht worden gewerkt.

Verkoopprijs vanaf €1,75 bij www.dimauro.nl

Categorieën

Neckermann Reizen