Een nieuw exclusief kledingmerk voor meisjes; Collie-Collie.com

Collie-Collie.com staat voor originele, exclusieve meisjeskleding. En wanneer we exclusief zeggen, bedoelen we ook exclusief. Van elk kledingstuk bestaan er namelijk maar één of twee exemplaren. In de webwinkel van Collie-Collie.com zult u daarom geen grote voorraad aantreffen. Maar wat u ziet is stuk voor stuk ontworpen en gemaakt door ontwerpster Nicole Claudia Blok. Zij gebruikt prachtige stoffen en zorgt voor stijlvolle details. Kenmerkend voor haar werkwijze is de fantastische afwerking in de traditie van de kleermakers van weleer.

Kinderkleding die lekker draagt
Kleding van Collie-Collie.com is er in de maten 86 tot en met 152. Door de natuurlijke stoffen is de kindermode van Collie-Collie.com prettig om te dragen. Bijna alle kleding kan bovendien gewassen worden in de wasmachine.

Nicole Claudia Blok

De ontwerpster van de kleding van Collie-Collie.com is Nicole Claudia Blok. Ze is geboren op 17 mei 1970, getrouwd en heeft drie kinderen.
Nicole ontwerpt sinds haar dertiende. Het proces van creëren en realiseren beschreef ze op een gegeven moment op haar weblog. Al na een maand werd haar talent opgemerkt door Farbenmix, een bekende naam binnen de zelfmaakmode. Farbenmix wilde de ontwerpen van Nicole Claudia Blok heel graag als patroon.
De stap naar het starten van een eigen modelabel was daarna snel gemaakt, zodat de kleding ook als prêt-à-porter kon worden verkocht. Zo werd Collie-Collie.com geboren: exclusieve meisjeskleding gemaakt met passie!

Website: Collie-Collie.com

Categorieën

Neckermann Reizen