Eigenwijze, bio baby- en kindermode van Loud + Proud

Alles behalve geitenwollen sokken! Deze bijzondere collectie bestaat uit kleertjes van fleece, glad katoen en breisels, gemaakt van in Europa geteeld biologisch katoen. De kleertjes van Loud + Proud worden in kleine oplage geproduceerd in Duitsland en zijn kleurig en opvallend. Loud + Proud is exclusief verkrijgbaar bij Green Jump, een baby- en kinderwarenhuis met veel eco, bio en fair

Loud + Proud heeft broekjes, vestjes, jumpsuits, jasjes en meer voor ieder seizoen van maat 50 tot en met 116. De vrouw achter deze collectie, Barbara Schüsselbauer, heeft meer dan 13 jaar ervaring als ontwerpster en is moeder van twee kinderen. Het merk Loud + Proud staat voor luide kinderen en trotse ouders. De kleertjes zijn super geschikt om in te spelen omdat ze heerlijk zitten.

Ideale jasje voor kleine baby’s

Loud + Proud heeft de oplossing voor de vraag: welk jasje gebruik je voor je pasgeboren baby? Het jasje gaat makkelijk aan, voelt zacht aan en is natuurlijk niet té warm voor in een warme voetenzak in de maxi cosi. In de ‘never out of stock’ collectie zit een groen jasje met lichtblauwe accenten en een fuchsia jasje met oranje accenten, deze zijn perfect geschikt voor de allerkleinsten. Zachte fleece, gemaakt van biologisch katoen en een zachte katoenen voering bij de capuchon. De capuchon is extra fijn voor in de maxi cosi, zo schuren de riempjes niet in het nekje van je baby.

Biologisch katoen en goede arbeidsomstandigheden

Door biologisch katoen uit Europa te gebruiken en de kleertjes in Duitsland te fabriceren wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Extra fijn om te weten: de kleertjes worden op een veilige manier geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden en tegen een eerlijk loon.

Categorieën

Neckermann Reizen