Il Gufo bij LittleOne.nl

Soms is er een speciale gelegenheid in je leven zoals een bruiloft, een jubileum of een promotie. Zo’n dag waarop jij en je lieve kids er prachtig uit willen zien. Feestelijk, chique – en simpel gezegd- om door een ringetje te halen. Het vinden van nette kinderkleding – lees: kleding die aan al je eisen voldoet – is makkelijker gezegd dan gedaan. Het vinden van de juiste combinatie blijkt vaak niet zo makkelijk en ook het kleden van meerdere kindjes in één duidelijke stijl is soms best lastig. Bovendien willen  veel ouders hun kinderen voor een speciale gelegenheid in precies dezelfde outfit steken. En daar is niks oudbolligs of stoms aan! Dit geeft het geheel een extra chique uitstraling,  bovendien vallen dé kinderen extra op. En dat is nou net de bedoeling op zo’n speciale dag.

Even los van dat speciale gelegenheid verhaal, er zijn ook mensen die hun kinderen altijd graag in deze stijl zien rondhuppelen.  Chique is meestal ook wel prijzig. Hey, het woordje exclusief komt om de hoek kijken Exclusieve kinderkleding, sommigen willen niet anders.

Waar ik heen wil? Hierheen! Naar een nieuwe webshop; littleOne.nl Deze webshop richt zich voornamelijk op klanten die opzoek zijn naar exclusieve kinderkleding. Met hun exclusieve merkenpakket richten zij zich duidelijk op het hoogsegment. Met hun leuke ‘little matches‘ voorzien zij hun klanten van kant en klare sets. Makkelijk, snel en goed. Dat is iets waar hardwerkende moeders (in het hoogsegment) heel blij van worden.

Eén van hun mooie exclusieve merken is Il Gufo, een kinderkleding merk met stijl. Hoe kan het ook anders? Gemaakt in Italië! Ik heb mijn favorieten voor je geselecteerd. Benieuwd naar de rest van Il Gufo?

Bekijk hier de collectie bij LittleOne.nl

Categorieën

Neckermann Reizen