Match een outfit voor maximale schattigheid

Je kent het vast wel: je hebt een ontzettend schattig item voor je kleintje gekocht en je kunt niet stoppen met kijken! Voor een speciale gelegenheid zoals een feestje, een bruiloft of gewoon een avondje uit is het ontzettend leuk om je kindje feestelijk aan te kleden. Voor de maximale schattigheid moet je precies de juiste items met elkaar combineren. In de webshop van Jayno.nl vind je verschillende te gekke kleding om je kleintje te laten shinen!

Lieflijke meisjeskleding

Wat dacht je bijvoorbeeld van het combineren van een zomerse jurkje met een paar schattige ballerina’s en een mooie haarband? Veel meisjes vinden het heel leuk om zichzelf uit te dossen in een lief jurkje of een mooie rok. Dit roze rokje is bijvoorbeeld het ideale item om de ballerina’s mee te combineren. Combineer het rokje met een wollig truitje of ga juist voor een stoere spijkerblouse! Lieflijk of stoer, het maakt niet uit: schattig is het sowieso.

Toffe jongenskleding

Ook voor de stoere jongens zijn er genoeg leuke combinaties die je kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een zomers spijkerbloesje. In de winter kun je er gewoon een leuk vest overheen doen. Combineer de blouse met een limoenkleurige broekje van voor de ultieme schattigheidsfactor. Om het geheel compleet te maken kies je voor dit leuke rieten hoedje dit is een absolute musthave voor iedere stoere jongen.
Voor welke combinatie je ook gaat. Binnen elk seizoen zijn er outfits samen te stellen die super schattig zijn!

Categorieën

Neckermann Reizen