MIJN breidt verkooporganisatie uit

MIJN kleding BV is verheugd om mede te delen dat zij een samenwerking is aangegaan met Hanke Nas van Nasfashion. Hanke Nas zal als agent optreden voor het kinderkledingmerk MIJN en zal zich met name richten op het Zuiden van Nederland. Hanke Nas heeft reeds een jarenlange ervaring in de verkoop van kinderkleding als agent. MIJN kleding BV verwacht door deze samenwerking haar ambitieuze groeidoelstelling in Nederland verder gestalte te geven.

MIJN is het nieuwe kinderkledingmerk van Henrike Bulthuis. Een originele en herkenbare stijl kenmerkt de kleding van MIJN; De ‘postzakjas’ uit de huidige zomercollectie is hiervan een goed voorbeeld.
MIJN wordt vervaardigt uit biologisch katoen en is er voor meisjes en jongens in de leeftijd van 2 t/m 14 jr.

Van MIJN voor jou!

Categorieën

Neckermann Reizen