Retro en vintage bij de online boetiek Love, Peace & Joy

Love, Peace & Joy is een vrij nieuw fenomeen in webshop land. Inspelend op de trend ‘retro en vintage’, bieden zij een kwalitatief hoogstaand maar betaalbaar kinderkledingassortiment en een uitgebreide collectie accessoires en cadeautjes met een retro of vintage look.

Eigen label

Vaders en moeder geboren in de jaren ’70 zullen hun hart ophalen bij het zien van de prints op de longsleeves van het eigen label van Love, Peace & Joy. En ook al is de look er één van vervlogen tijden, de hoogwaardige kwaliteit is anno nu. Omdat de shirts in beperkte oplage uitkomen zijn ze bovendien origineel en bijzonder. Beschikbaar in de maten 92/98 tot en met 164/170.

Spread the joy

Om het gevoel van Love, Peace & Joy verder te verspreiden, steunen eigenaren Ellen en Paul de stichting ‘Make a Wish’ (voorheen Doe Een Wens). Deze stichting vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De gedachte is: Met hun eigen droom de droom van een kind vervullen. Van de verkoop van ieder Love, Peace & Joy T-shirt komt 5 euro ten goede aan deze stichting.

Jeugdsentiment

Naast het eigen label zijn er in deze shop ook andere hippe kledingmerken te vinden, zoals de  Deense merken Smafolk, Katvig en Albababy en het stoere Nederlandse retro kinderkledingmerk 4funkyflavours. Shoppen bij de webwinkel Love, Peace & Joy is als een reis terug in de tijd: de warme, nostalgische uitstraling van de website brengt het jeugdsentiment naar boven.
Voor dat extra vintage-gevoel biedt de winkel naast kleding ook een uitgebreide collectie retro-cadeautjes zoals lunchboxes, portemonnees, tassen, sieraden en nog veel meer!www.lovepeacejoy.nl

Neem ook eens een kijkje retrojurk.startpagina.nl & kinderkleding.startpagina.nl

Categorieën

Neckermann Reizen