Swess® Brabantse zomer 2011

Swess is verliefd op Jan van Trier® en volgt zijn pad door het landschap van slingerende, blauwgroene rivieren, groene velden met hooi en boterbloemen, stoere dijken uitmondend in een pittoresk jachthaventje.

De collectie
De collectie kenmerkt zich door unieke tops zoals bandana’s en het “Jan shirt” in meisjes style van de mooiste popelin, zijde en voile, te combineren met een klassieke soepel vallende linnen broek of legging tot op de enkel. Swess ís en blijft dol op leer en suède, dus heeft ze ook déze zomer weer gekozen voor een stoer motorjacky en een nieuw chanel jasje. Haar populaire vlinder tunic is uitgevoerd in zijde met hippe tasjes print.

Kleuren
Dromerig lichtblauw, Caribbean blue, dark navy, white, indigo,zand, boterbloemgeel, hyacint.

Materialen
Linnen, popelin, Oxford, chambree, stretch cotton, leer, suède en Japanese denim.

Basis
Swess voert een zeer eenvoudige maar stijlvolle basis serie in tricot, met o.a. haltertops, leggings,
hemdjes en strandjurkjes.

Nieuw: Swess by Jan van Trier®
6 collecties lang heeft Swess® het succes van Jan van Trier kunnen volgen. Om dicht bij Jan te kunnen zijn én blijven heeft zij gebruikt gemaakt van dezelfde stoffen en styles, zoals Jan van Trier® dat doet. De Swess® en Jan van Trier® collecties sluiten vanaf deze zomer, naadloos op elkaar aan. Meisjes dragen nu ook o.a. de joggings en hemden van Jan van Trier.

Website: www.janvtrier.com

Categorieën

Neckermann Reizen