top 5 merken van kinderkleding

Voor deze zomer een leuke outfit voor je kind shoppen? Zoveel keus maakt het niet gemakkelijk. Welk merk past het beste bij jouw kind. Je hebt kinderkledingmerken die speciaal voor meisjes zijn en ook merken voor jongen. Meisjeskleding was vaak kleurrijk en lief maar tegenwoordig net als de jongenskleding ook wel weer wat stoerder. Bij sommige merken maakt het niet meer uit of het door jongens of meiden gedragen wordt, lekker handig, vooral als je moeder bent van zowel een jongen en een meisjes. Wat ook belangrijk is dat de kwaliteit van de kinderkleding goed is want kinderkleding wordt nu eenmaal vaak gewassen.

Leuke merken kinderkleding

Het is misschien leuk om eens wat kinderkledingmerken uit te lichten. Zo wordt de keuze misschien dan iets makkelijker. Overigens kun je op de website van Jayno.nl ook veel topmerken vinden. In de webshop van Jayno kun je terecht voor hippe meisjeskleding, stoere jongenskleding en super schattige babykleertjes.

TYGO & VITO

TYGO & VITO is een merk met fijn dragende en modieuze kleding voor jongens van 2 t/m 10 jaar. Kenmerkend zijn de mooie frisse prints op de T-shirts en de mooie sportieve broekjes.

B.Nosy

De collectie van B.Nosy is kleurrijk en heeft  leuke prints die je in diverse variaties kunt dragen. Voor de meisjes een leuke kort rokje met een gekleurde legging en voor de jongens een B. Nosy T-shirt gecko.

KIDS-UP

Wat een leuk merk is KIDS-UP. De kinderkleding  is zeer modieus en tegelijk ook geschikt om mee te ravotten. De kleding van KIDS-Up is voor kids van 2-10 jaar. Ook niet onbelangrijk is de gunstige prijs. Veel shopplezier.

VERY LOVELY GIRLS

Very lovely girls is een tof en hip kinderkleding merk. Dit kledingmerk is bekend om de jurken met dierenprints. Wat is het favoriete dier van jouw kind?

RUMBL

RUMBL! is voor kids van 2 tot 14 jaar. Hippe en stoere no nonsens kleding waarin de kinderen alle vrijheid hebben. Elk jaar een nieuwe zomer – en wintercollectie. Dus elk seizoen lopen ze er op en top bij.

Mocht je zelf een favoriete kinderkledingmerk hebben laat het dan even weten. Ik ben erg benieuwd naar je reactie

Categorieën

Neckermann Reizen