UV-beschermende kinderkleding, hoedjes en badkleding

UV-straling is schadelijk voor de huid. daarom bestaat er tegenwoordig UV-beschermende kinderkleding  zodat uw kind geen gevaar meer loopt te verbranden en u zich hierover dus geen zorgen meer hoeft te maken. De speciale kleding houdt UV-straling tegen en het ziet er nog schattig uit ook. Hieronder een selectie van diverse merken.

Little red fish heeft een mooie, klassieke collectie die geheel wordt ontworpen en geproduceerd in Nieuw-Zeeland. Comfort, stijl en kwaliteit zijn de speerpunten bij dit proces. De collectie bestaat uit T-shirts, broekjes, shorts en pakjes met Bretonse strepen of in basiskleuren. Stijlvolle, sneldrogende zwemkleding met UPF 50+ bescherming. Klik hier voor de Little red fish collectie.

Sun Emporium viert jeugdige onschuld met een collectie van grillige vintage prints en retro design vormgegeven in een prachtig kleurenpalet. Er is een gecoördineerd aanbod van zomer benodigdheden zoals UV-shirts, zonne hoeden, UV-shorts, zon/badpakken en accessoires voor actieve kinderen van 0-14 jaar. Klik hier voor de Sun Emporium collectie.

biedt een ruime collectie trendy UV hoeden van diverse materialen en stijlen en in diverse kleuren en prints. De UV hoeden van Wallaroo met factor 50+ UPF beschermen de hoofdhuid van uw kinderen uitstekend tegen de zon. De hoeden zijn voorzien van een koord aan de binnen en buitenkant waardoor de geschikt zijn voor iedere hoofdomtrek. Klik hier voor de Wallaroo collectie.

Stingray is dé specialist op het gebied van UV werende zwem- en vrijetijdskleding voor baby’s en kinderen. De collectie biedt een ruim assortiment aan hoeden, petjes, broeken, surfshirts en pakken met korte of lange mouw. Klik hier voor de Stingray collectie.

 

Klik hier om de volledige UV (bad)kleding assortiment te bekijken.

Categorieën

Neckermann Reizen