Webshop CoolCat combineert gemak van online shoppen met gratis afhalen bij de vertrouwde CoolCat-store

CoolCat heeft een webshop geopend die in de eerste weken al één van de meest populaire CoolCat-stores is geworden. Klanten van CoolCat kunnen nu 24/7 de collectie bekijken, Just Arrivals producten bekijken of speuren naar aanbiedingen. Bestellingen worden thuisbezorgd of kosteloos naar de dichtstbijzijnde CoolCat-store gestuurd. “Onze klanten zijn jongens en meiden die bijzonder actief zijn op social media. Daarnaast bereiken we ook zeer veel ouders die on-line shoppen voor hun kids.

Stap een CoolCat Store binnen en je waant je in een hotte club. Een dansvloer, donkere kleuren, LED verlichting, schermen met videoclips en natuurlijk de laatste dancehits die uit de speakers knallen; het zijn belangrijke kenmerken van het nieuwe CoolCat. Al deze ingrediënten zijn doorvertaald naar een gebruiksvriendelijke webshop die de bezoekers dezelfde ervaring biedt.

Over gebruiksvriendelijk gesproken: met de Get the Look –feature kun je complete outfits bekijken en bij elkaar shoppen. Na het selecteren van een willekeurig product krijg je met Complete the Look suggesties van artikelen die je party-outfit compleet maken. Natuurlijk worden de jonge CoolCat fans niet vergeten; ook de Kids collectie is te bestellen op www.coolcat.nl.

‘Clicks & bricks’
Met de webshop heeft CoolCat de combinatie van ‘clicks & bricks’ te pakken. De jonge doelgroep van CoolCat wil het liefst extra kosten vermijden en is dol op voordeeltjes. CoolCat biedt daarom de mogelijkheid om via de webshop bestelde artikelen af te halen in de dichtsbijzijnde CoolCat-store. Er worden dan geen verzendkosten gerekend. Deze formule blijkt een schot in de roos te zijn; de jonge klanten houden zo geld over en ook CoolCat bespaart kosten als klanten hun bestelling komt ophalen in de store. En met bijna 100 winkels in Nederland is er altijd wel een CoolCat store in de buurt.

CoolCat positioneert zich hiermee duidelijk als een online fashion retailer van formaat. Nederland is het eerste land waar de nieuwe webshop online is gegaan. Binnen niet al te afzienbare tijd volgen België en Frankrijk. In de testfase bleek al dat de omzet van de webshop zich kon meten met die van de grotere CoolCat stores. Dat is vooral opmerkelijk omdat er nauwelijks reclame voor de webshop is gemaakt. Eind april gaat een grootse marketing campagne van start via de CoolCat stores en social media om nog meer traffic te genereren naar CoolCat.nl.

Ook nieuw talent via www.coolcat.nl
Dat CoolCat ook groeit als onderneming, blijkt alleen al uit het feit dat het bedrijf continu op zoek is naar nieuw talent. www.coolcat.nl is daarom ook het belangrijkste kanaal voor de werving van nieuwe medewerkers. Nederland is het eerste land waar de nieuwe webshop online is gegaan. Binnen niet al te afzienbare tijd volgen België en Frankrijk.”

Website: www.coolcat.nl

Categorieën

Neckermann Reizen