Wees uniek met je zelfgemaakte T-shirt

Voordelig een T-shirt bedrukken met je eigen ontwerp en nog snel ook. Dat is handig wanneer je de verjaardag van je allerliefste bent vergeten. Het leukste cadeau is immers een zelfgemaakt cadeau. Alleen waar haal je de tijd en inspiratie vandaan? Gelukkig leven we in het digitale tijdperk en is het enige wat je nodig hebt een digitaal ontwerp. Pak je mobiel, schiet een mooi plaatje, bedenk een tekst en zet het op de mail. Zo simpel is het om je eigen T-shirt te ontwerpen. Of toch niet?

T-shirt bedrukken met eigen ontwerp

Wordt creatief met foto’s of tekst en geef kind, vriend of partner een onvergetelijk cadeau. Maar niet iedereen is zo creatief dat dat lukt bij elke verjaardag of andere viering. Daarom is T-shirt bedrukken een uitkomst. Want hiermee geef je iets wat niemand anders heeft. Zonder dat je zelf heel creatief hoeft te zijn en zonder dat het je veel tijd of geld kost. Gewoon doordat je je eigen foto of tekst op een T-shirt laat zetten. Een uniek cadeau dus dat iedereen zal waarderen.

Wat moet je aanleveren voor een zelf gemaakt T-shirt

Dat is nog wel eens een probleem. Bedrijven die een T-shirt bedrukken willen je ontwerp allereerst digitaal ontvangen. Daarna wordt het vaak technisch. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat de printer of drukkerij zoveel mogelijk details van jouw ontwerp wil hebben, anders verliest jouw ontwerp zijn kracht. Overleg met de drukker of printer welk formaat jouw afbeelding of ontwerp moet hebben.
Vrij liggend ontwerp of niet?
Bij het drukken van een ontwerp op een ondergrond, of dat nou een T-shirt, poloshirt of winkeltas is, is het van belang dat het ontwerp vrij ligt. Hoe je dat precies voor elkaar krijgt, kun je het beste met de drukker bespreken.

Zeefdruk of digitaal

Vroeger werd zeefdruk veel gebruikt. Omdat dit een kostbare techniek is vanwege het vele handwerk, wordt het niet vaak toegepast bij kleine aantallen. Omdat iedere kleur een eigen afdruk vereist, wordt full colour zeefdruk dus wel heel erg duur. Dan kies je beter voor een digitale print.

Mooie bedrukte Fruit of Loom T-shirts bij reclameland.nl

Bij reclameland.nl is de basis voor de bedrukking zijn T-shirts van het merk Fruit of Loom. Dat zijn mooie T-shirts van prima kwaliteit die hun pasvorm behouden. Daarbij kun je kiezen uit verschillende pasvorm; basic en fitted en is er zowel een dames, heren, kids als uniseks variant beschikbaar. Uiteraard zijn alle uitvoeringen van topkwaliteit. Daar komt nog bij dat er bij de productie ook nog rekening gehouden is met het milieu en arbeidsomstandigheden. Een 100% eerlijk T- shirt dus. Verder zijn er natuurlijke verschillende mogelijkheden qua bedrukking. Van fullcolour tot zeefdruk in 1, 2, 3 of vier kleuren.

Categorieën

Neckermann Reizen