Nieuw bij Kids Watersport: 66º Noord

Kids Watersport(voorheen Nautickids) voegt het stoere, IJslandse merk 66º Noord toe aan haar collectie. Het populaire merk – dat iedere IJslander in de kast heeft hangen – komt nu ook naar Nederland. Deze outdoor kledinglijn van zeer hoogwaardige kwaliteit is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is modieuze en praktische kinderkleding voor alledag, op de boot of op vakantie.

66º Noord
Net als IJsland zelf is de kleding van 66º Noord stoer, sober, trendy en stijlvol. De ‘all weather proof’ kleding is ideaal voor kinderen die graag buiten ravotten en onmisbaar op (zeil)boottochten en skivakanties. 66º Noord vervaardigt haar kleding uit hoogwaardige materialen met de nieuwste technologische eigenschappen zoals Event en Polartec. Aan de basis liggen vaak natuurlijke stoffen zoals organisch katoen en wol. 66º Noord heeft een kledinglijn voor mannen, vrouwen en kinderen. De kinderkledinglijn is nu exclusief verkrijgbaar bij Kids Watersport. Accessoires zoals originele IJslandse mutsen en handschoenen, tassen en thermische onderkleding maken de collectie helemaal af.

Van Nautickids naar Kids Watersport
Kids Watersport is de nieuwe naam van webwinkel Nautickids. Het Amerikaanse bedrijf Nautica vond de namen teveel op elkaar lijken en dwong de shop een nieuwe naam te kiezen. Naast de naam verandert er niets. Kids Watersport blijft de grootste online winkel met watersportkleding en -artikelen voor kinderen. De shop gaat prat op een uitmuntende service en heeft korte communicatielijnen.  Verder steunt de webwinkel de stichting Sailing Kids die zeilvakanties mogelijk maakt voor chronisch zieke kinderen.

www.kidswatersport.nl

Categorieën

Neckermann Reizen