Prachtige panter in collectie meidenkleding Puck Unlimited

Castricum, .. februari 2012. Grrraauw. Dat zou je haast gaan roepen als je als jonge, hippe meid de jurk/tuniek in prachtige panterprint draagt. Of een hele zachte ‘grauw’ als het vestje in panterprint wordt gecombineerd met een shirt met de opdruk ‘When nothing goes right, go left’. De nieuwe collectie van het trendy meidenmerk Puck Unlimited sprankelt en is weer perfect met elkaar te mixen en matchen.

Puck draagt de nieuwe collectie meidenkleding weer vol enthousiasme. Het geeft een gevoel dat de komende lente van start is gegaan. De combinaties die gemaakt kunnen worden met de kledingstukken in ijsblauw, oranje en de pittige panterprint zijn waanzinnig. Kiest ze vandaag voor een shirt met kek aangeknipt mouwtje, gedragen op een hippe chino broek. Of zal het de tuniek/jurk met een vrolijk touwtje om de middel en de hals (zodat je schouder sexy boven de boord uitpiept) worden?!
When nothing goes right, go left
Eén van haar favorieten is nu al het shirt met folie opdruk. De tekst is veelzeggend: When nothing goes right, go left. Gecombineerd met het vestje in panterprint komt Puck zeker goed voor de dag. Grauw! En de andere dagen? Puck pakt gewoon blind iets uit de kast; een tuniek, topje of vest op die fijne chino broek.
Mix en match
Een hippe meid kan heel wat kledingstukken in haar kast kwijt. Maar een té volle uitpuilende kledingkast met ongedragen stukken is er met het coole meidenmerk Puck Unlimited zeker niet bij. Trendy meiden weten namelijk, mede dankzij de handige online functie van www.puckunlimited.nl, hoe ze iedere broek, jumpsuit, shirt, tuniek, vest en jurk met elkaar kunnen mixen en matchen.

www.puckunlimited.nl

Categorieën

Neckermann Reizen